Trosterudvillaen

PÅ FLYTTEFOT OG KONSERTPLANER: Sara Aimée Smiseth arrangerer konsert i Trosterudvillaen til helgen. 
Her fra konsert på Parkteatret 8. mai i år – med konsertforestillingen «Formødre», som tar for seg fortellingen om blant annet hennes familie på Trosterud/Haugerud.

Flytter «hjem» igjen til Haugerud: Starter hjemkomsten med konsert i Trosterudvillaen 

Abonnement
ASH & THORNS: Rasmus Dugstad og Rolf Mørck er klare for å spille sin første konsert i 2024 i Trosterudvillaen (Foto: Martine Hagebakken).

Ash & Thorns er klare for konsert i Trosterudvillaen

TOK TUREN: Astrid Olsson (f v), Helge Leikanger, Thorild Ramm, Edith Leikanger og Sigrun Myklebust. Astrid, Thorild og Sigrun syntes det var hyggelig at Helge og Edith fant veien til Trosterudvillaen for første gang.

Peiskos, julestemning, godt salg – men ikke noe spøkelsesbesøk!

Abonnement
TROSTERUDVILLAEN FYLLES: I helgen blir veggene i Trosterudvillaen dekket av kunstverk fra Bente L. Bølstad (f.v.), Liv Halvorsen og Anne-Marie Dyrud, sammen med en rekke andre kunstnere. Foto: Caroline Hammer
Kunstutstilling på Trosterud:

Inn i akvarellens verden

Abonnement
NYINSPIRERTE KUNSTNERDAMER: Thorild Ramm (f.v.), Astrid Olsson, Snefrid Rekdal, Sigrun Myklebust og Kerstin Ness gleder seg til å innta Trosterudvillaen kommende helg. Det gjør også Brit Morken som ikke var til stede i lokalet til Frivillighetssentralen på Grefsen/Kjelsås denne kvelden. Men det er nettopp deres samlingssted der, og ikke minst en tur til Lofoten som har gitt ny kunstnerisk inspirasjon som du vil se resultatet av på Trosterudvillaen til helga. Foto: Rolf E. Wulff

Malerklubben inntar Trosterudvillaen. Inspirasjonen har de hentet i Lofoten

Abonnement
FØRSTE DØR: Vivi Hagen sto bak første dør som ordfører Marianne Borgen ringte på. Foto: Rolf E. Wulff

Vivi var først ut til å putte penger på bøssen til ordføreren

Abonnement
UTSTILLINGSKLARE DAMER: Alt er på plass og julemarkedet/salgsutstillingen i Trosterudvillaen kan åpne. Thorild Ramm (f. v), Snefrid Rekdal, Astrid Olsson, Kjerstin Ness, Sigrun Myklebust og Brit Morken. Foto: Rolf E. Wulff

Stemningsfullt i villaen

Abonnement
UTSTILLINGSKLARE DAMER: Astrid Olsson (f. v.), Sigrun Myklebust, Brit Morken, Thorild Ramm og Snefrid Rekdal holder på med de siste forberedelsene til julemarkedet/salgsutstillingen som starter på Trosterudvillaen i dag, torsdag. Foto:

Malergruppa viser fram hva de har laget gjennom koronatiden når det inviteres til julemarked i Trosterudvillaen

UTSØKT: Sara Amée Smiseths musikalitet og frapperende teknikk ville trolig imponert bestefar Dr. Dedichen. Foto:

Om den anerkjente komponisten Clara Schumann i bestefars hus

Abonnement
BLID KUNSTNERGJENG: Snefrid Rekdal (f.v.), Brit Morken, Sigrun Myklebust, Astrid Olsson, Thorild Ramm, Randi Engehaugen og Kjerstin Ness (sittende) er storforn¿yde etter nok et vellykket julemarked i Trosterudvillaen. Foto:

Vel gjennomført julemarked i Trosterudvillaen

JULEMARKEDSKLARE DAMER: Randi Engehaugen (f.v.), Kerstin Ness, Thorild Ramm, Astrid Olsson, Brit Morken og Snefrid Rekdal gleder seg til julemarkedet i Trosterudvillaen på lørdag og søndag. Sigrun Myklebust var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto:

Klart for julemarked i Trosterudvillaen

Trosterudvillaen Foto:

Historisk sus på Trosterud

Abonnement

Fra familiedag til kulturfest

Abonnement
SAMLER FOLKET: Foreningene og frivilligheten på Trosterud og Haugerud samler hele området til nok en folkefest førstkommende helg.<br/>
Trosterud/Haugerud-dagen

Samles til storfest

SAMMENKOMST I HAGEN: Initiativtaker Rina Beldo (midten), kunstner Kirsten Opstad (t.v.) og kunstner Maria Sundby har mye spennende å by på både inne i villaen og ute i hagen i løpet av helgens festival. Foto:
Festivaldager i Trosterudvillaen:

Kunst, konsert og litteratur

KONSERT... utenom det vanlige. - Det er min andre opptreden her i Trosterudvillaen, og jeg må nok si at jeg liker at det føles mer personlig og privat med slike småkonserter, sier Håvard Gimse. Foto:

Kulturkveld i Trosterudvillaen

Abonnement
UVANLIG SCENE: Koret Koriander fra Hellerud brukte trappa som scene da de holdt julekonsert i Trosterudvillaen, og det fungerte utmerket. Ved pianoet er korets dirigent Julia Selina Blank. Foto:

Julekonsert i trappa

PIANIST OG FORTELLER: Sara Aimée Smiseth sørget for julestemning i Trosterudvillaen. Foto:

En annerledes julekonsert

Abonnement
KOSTE SEG I TROSTERUDVILLAEN: Maria Haukaas Mittet og Anders Hoff kom med resten av vennekoret Duht på familiedagen i Trosterudvillaen. De er enige: – Trosterudvillaen er en fantatisk kulturperle. Foto:
Raske Menn-Anders og Idol-Maria:

Roser Trosterudvillaen

Abonnement