Oslo idrettskrets

Bildeserie
ET ÅR TIL MED AKTIVITET: Før jul sto «Aktiv på dagtid» i fare for å bli kraftig redusert, men i siste liten reddet Frp tilbudet i budsjettforhandlingene. Både Nichlas Berg, avdelingsleder fysisk aktivitet og helse i Oslo Idrettskrets (t.v), varaordfører Julianne Ofstad og Magne Brekke, generalsekretær i Oslo Idrettskrets, besøkte det populære tilbudet på mandag. Her sammen med daglig leder Kaja Marie Marstrander (t.h) og Jon Schmidt fra Høybråten og Stovner idrettslag.
Folkehelse i fokus:

Varaordfører Julianne fikk se aktivitetstilbudet på Rommen. – Kan hjelpe mange med å forebygge skader og holde seg i form

FEST PÅ ROMSÅS: Torsdag ettermiddag gjorde Romsås IL stas på Adnan Naeem som nylig stakk av med prisen Årets ildsjel. Det ble feiret med kaker, taler og etterlengtede midler til prosjektet med utbygging av et klubbhus på Romsås.

Kakefest og pengedryss: Romsås IL og Adnan fikk 400.000 kroner

TOTALT OVERRUMPLET: Adnan Naeem befant seg plutselig i rampelyset da han i stedet for å dra på et politioppdrag ble stående ansikt til ansikt med en kameramann og Silje Norendal.

Adnan trodde han skulle på spesialoppdrag – i stedet ble han kåret til Årets ildsjel i Oslo

Abonnement
HOPPENDE JUBEL: Generalsekretær Magne Brekke og daglig leder Marcela Montserrat Fonseca Bustos i Oslo Idrettskrets, kan mer enn å danse. De tar gjerne også et jubelhopp i avishagen for de ekstra midlene Osloidretten nå har fått tildelt.
Jubel for ekstra penger:

– Viktig tiltak for idretten

Abonnement
Bildeserie
OVERBEVISENDE DANSING: Leder Marcela Montserrat Fonseca Bustos (f. v.) og generalsekretær Magne Brekke i Oslo Idrettskrets, lot seg rive med i heftig dans sammen med byråd for kultur, idrett og frivillighet, Omar Samy Gamal, daglig leder i Stovner SK, Svein Sikle og politiførstebetjent Hanne Markhus Andersen for å feire at Stovner SK har fått tildelt 2,1 millioner kroner som et ledd i å utjevne de forskjellene som råder når det gelder muligheter for å delta i idrett for barn og ungdom.

Milliondans og jubel for ekstra penger til idretten på Stovner

STENGES UTE: Kjellerlokalene på Nordtvet bad er pusset opp med tanke på at idretten skal få ta de i bruk, men klubben stenges likevel ute og lokalene står tomme. Det reagerer SK Speed og daglig leder Kari Leer Backe-Hansen på. Foto:
Kommunen med helomvending:

Stenger barn og unge ute fra lovte og nyoppussede idrettslokaler

Abonnement
Foto:
Ikke fornøyd med fordelingen av treningstid:

Frykter kroken på døra for Ammerud

Abonnement
GIR BLAFFEN: Idrettsanleggene i byen er alle stengt på grunn av smittefare. Det er det ikke alle som bryr seg om, og nå ber Oslo Idrettskrets politiet og kommunen om hjelp til å få folk til å holde seg unna. Foto: Tom Evensen
Mange følger ikke aktivitetsforbudet på idrettsanleggene:

Kretsen ber politiet om hjelp

Abonnement
OPPRØRSKLARE: Rune Gjelberg (t.v.), Jan Bøhler og Vilde Mollestad Rislaa inviterer til en felles groruddals-front mot sosiale forskjeller i idretten. Foto:
Groruddalstinget maner til idrettsopprør:

– Må kreve sosial utjevning

Abonnement