Sommerjobb

FRISTENDE LUNSJ: Bethelhem (f. v), Salem og Ashley har fått en spesiell sommerjobb som Oxana Gundersen, prosjektleder for jobb for ungdom i Bydel Grorud, konstaterer at de utfører på ypperste måte.

Fullroser verdens beste sommerlunsj-jenter

Abonnement
FRISTENDE MAT: Aliza (19, t.v.) og Agnes (14) har stortrivdes med sommerjobben på Ammerudklubben. I to uker har de servert deilige lunsjretter, slik som denne kylling biryami.

Smakfull sommerjobb for Agnes og Aliza

Abonnement
MORO PÅ JOBB: SVs Areli Urtubia og Kari Elisabeth Kaski. Til venstre står Yousef (22) som i praksis er sjef for UngDyrk gjennom sommeren.

Ungdom vil jobbe i sommer. – Må være jobber som skaper entusiasme

Abonnement
PÅ PLASS: Dagens hovedoppgave var å sette opp et nettinggjerde rundt sukkerertbedet. Torkel (16, f.v.), Mohamed (16), Yonis (16) Maaike Lahaise og Ilakshan (19) utførte jobben perfekt.

Nevenyttige ungdommer på sommerjobb i nærmiljøhagen på Linderud gård

Abonnement
SOMMERJOBB MED MENING: Mohammad Faraz Malik (AKA Aresh) tilbringer mye av sommeren på Stovner for å møte unge voksne som har behov for juridisk hjelp. Foto: Caroline Hammer

Aresh (19) bruker sommeren til å sikre unge rettshjelp

Sommerkafé i Fossum kirke. Foto: Martine Myhre

Ungdommenes sommerkafé er i gang for fullt

Abonnement
LØFTE SOMMERJOBBENE: Statsråd Torbjørn Røe Isaksen (H, f.v.) roste McDonald's for at de prioriterte unge søkere. Hamza Ahmed (17) og Akuil Anniyi (18) var blant de heldige som fikk muligheten. Foto: Caroline Hammer

Staten vil sponse sommerjobb

Abonnement
GI TILLIT: Magali Hytten (bak, t.v.), Hassan Raza, BU-leder Rashid Nawaz, Khadija Mohamoud (foran, f.v.) og Aysu Acur mener at det er viktig å gi tillit til ungdommene og hjelpe dem med å få erfaring på CVen. Foto: Caroline Hammer
Superpopulært med sommerjobb:

Over 900 Stovner-ungdommer søkte i år

Abonnement
NY RUNDE MED SOMMEPROSJEKTET: Lars Toft i Nav Alna er leder for prosjektet. Han sier antall ungdommer som søker på sommerjobber stiger for hvert år, og han oppfordrer samtidig arbeidsgivere som kunne tenkt seg å være med i prosjektet til å ta kontakt. Foto: Sindre Veum Apneseth

Alna utlyser sommerjobb til 180 ungdommer

Abonnement
Yasmin (t.v.) og Vanaya setter pris på både mer arbeidserfaring og ny kunnskap om planter etter tre uker på Mester Grønn. Foto:
Sommerjobb for ungdom:

Tok sommerferien i blomsterbutikken

Abonnement
OPPSUMMERING: 15 Alna-ungdommer har fått jobb på McDonald's etter først å ha vært ansatt i restaurant-kjeden gjennom bydelens sommerjobb-prosjekt. Dette har vekket interesse, og SVs Kari Elisabeth Kaski sier sommerjobb-prosjektet er en modell man kan følge hele året, ikke kun om sommeren. Her med Kari Elisabeth Kaski (f.v), Lars Toft, Dilara Vera Surbehan, Amin Fighi, Mina Bie Fjeldstad og Nisar Ahmed. Foto:

15 ungdommer er ansatt hos McDonald’s etter å ha overbevist i sommer

Abonnement
KLAR FOR INNSATS: Nikita (19, f.v.), Kaleb (18) og Heval (18) er spente før de begynner i sommerjobben. Foto:

Nå skal disse ungdommene høre DIN mening om områdeløftet på Haugerud og Trosterud

Abonnement
DYKTIGE STALLARBEIDERE: «Kay» Kayakmar (f.v), Ifrah Iqbal, Sidar Yilmaz og Alend Sheker har stått skikkelig på ved Alna Ridesenter i tre uker og fått solid arbeidserfaring og fortjent lønn. Foto:

Sommerjobb på ridesentret

Abonnement
Illustrasjonsbilde: Sommerjobb er viktig for ungdommer. Foto:

Ønsker økonomiske tilskudd til sommerjobb for ungdom

Abonnement
FLITTIG GJENG: Dansehallen på Lindebergklubben skal pusses opp, og da avisa kom på besøk hadde ungdommene hendene fulle. Her med Lars Toft, Muhsin Mohamed (17, Ellingsrud), Hanna Abdikarin Fure (17, Ellingsrud), Muskaan Seena (19, Trosterud), Dorothy McManus Ampong (15, Lindeberg) og Abdourahmane Joenjie (15, Lindeberg). Foto:
Muskaan har søkt sommerjobb i fire år uten hell:

I år ble hun ansatt i lederstilling

Abonnement
HAR DET GØY PÅ JOBBEN: Yousra el Majjouti (t.v.) og Kristine Sofie Henriksen har det gøy på jobben, selv de dagene arbeidsoppgavene ikke er like spennende. Foto:
UngDyrk:

Det blir grønt på Ammerudklubben

Abonnement
SØKER ARBEIDSPLASSER: Leder i Stovner bydelsutvalg, Rashid Nawaz, håper nå at borettslag, sameier og enkeltpersoner kan trenge litt ung arbeidskraft i sommer. Foto:
160 av 520 Stovner-ungdommer får sommerjobb:

– Ikke utsett malerjobben til neste år

I «EPLEBUTIKKEN»: Nioma Yusuf (17), Sugirtha Baskaran (16), Hubi Osman Farah (17) og Trang Thuy Duong (16) er her fullt i gang med sine arbeidsoppgaver. Det tok heller i lang tid før en av sentrets kunder fikk øye på eplemosten. Foto:
Styrer «eplebutikken» på Stovner senter:

Líf Laga-butikken selger most og verver hageeiere

Abonnement
- UNGDOMMEN VIL JOBBE: Etter en titt på søkertallene for sommerjobb for ungdom i alle fire Groruddals-bydelene, er det tydelig at prosjektet faller i smak. Nå ønsker bydelsutvalgslederne i alle bydelene at næringslivet blir med for å hjelpe flere i jobb. Her sitter Alnas BU-leder, Knut Røli (t.v.) og Bjerkes BU-leder Bjørn Lundberg. Rashid Nawaz i Bydel Stovner og Mobashar Banaras i Bydel Grorud var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto:
Ungdommen vil ha sommerjobb

… men tilbudene er for få

Abonnement
KLARE TIL DYST: Yamundow Joof Sosseh (16), Emma Marong (17), Ibtisam Bouyambib (17) og Kristine Eide (18). Foto:

Klar for første jobb

Abonnement