Trosterud skole

Det øves og det øves: Flaggarden på Trosterud Skole finslipes slik at alt er som det skal mot slutten av uken (Foto: Nikolai Hjetland).

«Lille 17. mai» på Trosterud skole

SOLID INNSATS: Syvende klasse på Trosterud skole har nettopp avsluttet innsamlingsaksjonen der formålet var å støtte barn på Gaza. Det totale beløpet var langt høyere enn det som var målet.
Innsamlingsaksjon for barn på Gaza:

Målet på 15.000 ble slått med god margin

Abonnement
GJØR EN INNSATS: 7. klasse på Trosterud skole samler panteflasker og pengene går til Unicef og skal støtte lidende barn på Gazastripen. Her med Kerim og Sirin i 7. klasse.

Panter flasker til inntekt for palestinske barn. – Ingen fortjener å oppleve krig og spesielt ikke sivile

Marius synes det var stas å gå opp til læreren og den nye klassen sin på den røde løperen. Foto: Sindre Veum Apneseth

Første skoledag på Trosterud. Gikk stolt på den røde løperen

Abonnement
ENDELIG DERES TUR: Tredjeklassingene Hafsa (8, bak, f.v.), Hafsa I. (8), Even (8), Tobias (8), Mariell (9) og andreklassingene Noah (7, foran), Kathrine (7) og Fiona (8) får endelig gå i barnetog. Nå gleder de seg til å få lov til å feire 17. mai på skikkelig vis. Foto: Caroline Hammer
17. mai-feiringen:

For aller første gang skal de få gå i toget

Abonnement
– VIL HJELPE ANDRE BARN: Manasseh (10), Christina (10), Lucia (10), Aryan (11) og Mustafa (10) ønsket å gi alle pengene de samlet inn til Redd Barna. Foto: Martine Myhre

– Ta morgenkaffen her og hjelp barna i Ukraina

Abonnement
KOBLER IDRETT OG AKS: Med en målsetting om å få flere med på sportslige aktiviteter blir idretten en del av Aktivitetsskolen. Foto:
AKS inn i idretten:

Cricket på timeplanen

Abonnement
Mari Ystanes Fjeldstad (t.h.) og Rina Mariann Hansen. Foto:
Byrådet vil forsøke med kulturskolen inn i AKS:

Ser til Trosterud for inspirasjon

Abonnement
VANT HOVEDPREMIEN: Klasse 4B på Trosterud skole er første skoleklasse som vinner 100.000 kroner i Returkartonglotteriet. Foto:

Vant 100.000 kroner i Returkartonglotteriet

Abonnement
FARGERIK VEGG: Albertine Mork Vikskjold (9), Augusta Mork Vikskjold (5), Jenny Bekken (8), Sverre Bekken (10), Liva Mork, Katja Høst, Francisco Diaz og Jon-Terje Bekken ser på det nye veggmaleriet som et viktig løft for hele området. Foto:

Pynter opp Haugerud
med nytt veggmaleri

Abonnement